Меню

Монтажник кондиціонерів у ЛьвовіМонтажники кондиціонерів від компанії Теплософт -  гарантії якості роботи

Щорічно зростаючий попит на кваліфікованих майстрів по побутовому обладнанню привела до того, що фірми з встановлення кондиціонерів представлені на ринку послуг в великій кількості.

Наші співвітчизники відчувають потребу в тому, щоб послуги їм надавав по-справжньому досвідчений монтажник кондиціонерів, який виконає все так, що у споживача не буде проблем в ході подальшої експлуатації обладнання.

Наш кваліфікований установник кондиціонерів

Послуги з установки кондиціонерів - сфера діяльності нашої компанії. Співробітники високої кваліфікації в зручний час для клієнта монтують найрізноманітніші системи кондиціювання від простих по кондиціонерів до найскладніших.

Ще зовсім недавно наші співвітчизники задовольнялися лише свіжим повітрям, а сьогодні прагнуть замовити установку кондиціонера, який разом з охолодженням буде повністю управляти всім мікрокліматом. Тому їм необхідний монтажник кондиціонерів у Львові та іншому вітчизняному населеному пункті, який зможе виконати ці операції.

Особливості професії

Установник кондиціонерів сьогодні затребуваний і в побутових умовах, і в промислових. Це накладає на професію певні особливості і вимоги. Він повинен мати відповідну освіту і досвід роботи, який зазвичай отримує на стажуванні у більш досвідчених фахівців.Фірми з монтажу кондиціонерів у Львові

Практично всі фірми по установці кондиціонерів у Львові, в тому числі і наша, підбирають фахівців, виходячи з перерахованих вимог. Монтажник кондиціонерів, що знаходиться в штаті компанії, не тільки виконає монтаж кліматичного обладнання, але і забезпечить здійснення повного циклу їх обслуговування, наприклад, діагностику, чистку, заміну деталей, усунення несправностей. Він має достатню фізичну силу, відмінну орієнтацію в непередбачених ситуаціях, уважний і акуратний.

Фірми з встановлення кондиціонерів: різноманітність послуг

Послуги з установки кондиціонерів для замовників побутових пристроїв в нашій практиці є, мабуть, найпоширенішими. Для цієї роботи необхідні висока точність і акуратність, оскільки їх надання здійснюється в приміщеннях, де вже виконано ремонт.

Монтажник кондиціонерів з нашої фірми по установці кондиціонерів, відрізняючись високою класифікацією і людською порядністю, працює максимально акуратно, виключаючи навіть найменші пошкодження меблів або обробки стін.

Якщо вирішили замовити установку кондиціонера, то ми гарантуємо безкоштовний візит фахівця для визначення місця майбутнього монтажу і його особливостей, розрахунок вартості роботи і доставку придбаних клієнтом кліматичних агрегатів.

Основні етапи установки систем кондиціювання повітря

Установник кондиціонерів виконує роботи по їх установці в кілька етапів:

  • Монтаж зовнішнього модуля.
  • Монтаж внутрішнього модуля.
  • Буріння отворів перегородок.
  • Прокладка магістралей з міді і труб для дренажу.
  • Утеплення прокладених магістралей.
  • Тестування систем дренажу.
  • Вакуумування всієї системи.
  • Випробування тиску в функціонуючій системі.

Послуги установка кондиціонерів Львів передбачає страховку, яка необхідна для компенсації вартості монтажних робіт, якщо в процесі монтажу були допущені помилки з вини монтажника. Ризики помилок, якщо замовлення виконує наш установник кондиціонерів, - мінімальні, оскільки він є справжній майстер з необхідною освітою і практичним досвідом. Послуги установки кондиціонерів є його основною діяльністю, якою він займається практично щодня..