Меню

Кращі кондиціонери для будинку

Кращі кондиціонери для будинку: особливості та функції

Сучасний мегаполіс, в якому проживає багато людей, оточує їх багатьма неприємними факторами, що негативно впливають на самопочуття і працездатність. Тому кожній людині, яка повертається додому, хочеться, щоб в будинку або квартирі її оточував затишний в усіх відношеннях мікроклімат, щоб вона могла насолоджуватися спокоєм і тишею.

Кондиціонери повинні бути комфортними і непомітними в роботі, щоб не створювали проблем. Особливо багато вимог до кліматичного устаткування, яке призначається для використання в дитячих кімнатах і спальнях. Найкращі кондиціонери для будинку, відрізняючись максимальної безшумністю, відповідають всім високим вимогам обладнання, яке використовується для кондиціювання повітряних потоків.

Кондиціонер для будинку- який краще на думку фахівців

Цілком закономірно вважається, що найважливішими властивостями домашніх кондиціонерів є їх невеликі габарити, оптимальні потужності і низькі рівні шумів. Кліматичне обладнання постійне піддається еволюції, в ході якої всі ці характеристики поліпшуються.

Кращими стали і такі властивості, як рівномірне охолодження повітря, стабільність підтримки заданих температурних рівнів, якісна очистка повітря. Тепер можна управляти охолодженими потоками повітря.

Рівень шуму домашніх кондиціонерів - дуже важливий, оскільки, якщо установка необхідної температури здійснюється з великою гучністю, то ніякого затишку і комфорту людина відчувати не буде.

За існуючим вимогам в спальних кімнатах може використовуватися кондиціонер, що виробляє звук не більше 32 децибел. На максимально низьких оборотах агрегат стандартно гарантує шум в межах 21-25 дБ. Якщо сторонні звуки відсутні, то людське вухо не реагує на роботу пристрою.

Кращі кондиціонери для дому

Різні сегменти кондиціонерів для дому

Фахівці, які дають поради щодо вибору та встановлення кліматичного обладнання, роблю наголос на тому, що для побутової експлуатації підходять найрізноманітніші агрегати, які умовно діляться на обладнання, яке представляє:

  • Бюджетний сегмент - недорогі кондиціонери до 200 $. Низька їх ціна пояснюється не стільки низькою якістю виконання, скільки наявність в них обмеженого функціоналу. Найчастіше вони тільки охолоджують і нагрівають повітря. Про додаткові режими сну, енергетичного заощадження, розумного споживання енергії можна забути. Коли ж майбутнього споживача влаштовує стандартний набір функцій, то бюджетний варіант є оптимальним рішенням.

Наші рекомендації кращих кондиціонерів для дому бюджетної серії: Leberg, ТМ OneAir, Idea.

  • Середній сегмент - відрізняється більш функціональним і ефективним пристроєм. Разом з охолодженням і підігріванням повітря забезпечує також очищення, а то і осушення та іонізацію. Таким функціоналом бюджетні кондиціонери похвалитися не можуть, але вартість обладнання середнього сегмента вище до 400 $.

Наші рекомендації кращих кондиціонерів для дому середньої серії: Neoclima, Electrolux, Cooper&Hunter, Toshiba.

  • Преміум-сегмент - такі спліт системи є повноцінними кліматичними комплексами з безліччю опцій, високою продуктивністю, автоматичною установкою функціонування під запити користувачів. Вони не шумлять, електроенергії багато не споживають, відрізняються вишуканим виглядом. Ціна на найкращі кондиціонери з цього сегмента висока від 400 $, але вона виправдана сукупністю всіх можливостей в питаннях забезпечення оптимального мікроклімату в різних приміщеннях.

Наші рекомендації кращих кондиціонерів для дому преміум серії: Panasonic, Daikin, Mitsubishi Heavy Industries, Mitsubishi Electric.

Ефективна робота кондиціонера залежить від правильної установки

Вибравши оптимальний варіант кліматичного обладнання для використання в побутових умовах, споживач повинен пам'ятати і про те, що найважливішу роль в кінцевих результатах грає і монтаж кондиціонера.

Він повинен виконуватися перевіреними фахівцями, які мають цілковите уявлення про всі нормативні і експлуатаційні вимоги до обладнання для кондиціювання повітря. Тільки якісна установка системи кондиціювання та вентиляції зможе забезпечити повноцінне функціонування кращих кондиціонерів з максимально можливою віддачею. Такі фахівці є у нас, а тому запрошуємо скористатися нашими послугами.