Меню

Приклад канальногоо кондиціонування всередені квартириКанальна система кондиціювання: зручно і вигідно

Забезпечити належне вентилювання і кондиціювання офісних приміщень означає створити для персоналу, що працює в них, відмінні умови для трудової діяльності. Оптимальний мікроклімат матиме позитивний вплив на виконання поставлених завдань менеджерами, керівниками відділів і підрозділів, іншими працівниками. Люди будуть відчувати себе комфортно. Не буде і загроз для їхнього здоров'я.

Ось тільки на звичайні побутові кондиціонери тут не доводиться розраховувати, а тому в офісах їх практично не встановлюють. Причина і в тому, що блоки, що розміщуються на стінах, жодним чином не створюють затишні умови для співробітників, чиї робочі місця розташовані безпосередньо під ними. Якщо додати їх шум в сукупності з працюючою офісною технікою, то обстановка стає практично нестерпною.

Приклад канальногоо кондиціонування в офісі

Вирішити проблему можна досить легко, якщо купується канальна система кондиціювання, яка є сучасним обладнанням високої потужності, що відрізняється ще й безшумністю. Правда, слід врахувати, що така система досить складна. Для ефективного функціонування необхідне спеціальне проектування, яке ми виконуємо без проблем, оскільки до виконання даного завдання залучаємо кваліфікованих інженерів.

При розробці проектів ними враховується абсолютно все: місце установки зовнішнього блоку, прокладка повітряних трас, наявність окремого електропостачання і прокладка кабелів для управління системою, розміри техніки і її вага, місце установки дифузорів і решіток, облаштування просторів для пролягають трас і використовуваних агрегатів.

Монтаж канальної системи кондиціювання з розташуванням по одному агрегату на поверсі забезпечує кондиціювання відразу декількох кабінетів. Для розташування канальних кондиціонерів зазвичай вибираються місця, в яких люди не перебувають постійно. Це бувають найчастіше технічні приміщення, що знаходяться біля сходів.

Канальне кондиціювання: плюси і мінуси

Якщо реалізацією таких кліматичних систем займаються справжні фахівці, то вони звертають увагу не тільки на те, яка вартість обладнання та його подальшого монтажу. Для них важливо донести до клієнта, що таке канальне кондиціювання: плюси і мінуси які воно має.

З позитивного боку система відрізняється:

  • Високою ефективністю, що дозволяє її використання в невеликих приміщеннях і великих.
  • Простотою контролю, що здійснюється за допомогою наявного індикатора, який відображає температуру і інші важливі параметри.
  • Цілісністю інтер'єру, оскільки не виникає питання маскування блоків всередині приміщень. Канальний тип кондиціювання - це необхідність прикриття тільки виходів, для чого використовуються спеціальні решітки.
  • Універсальністю системи, що полягає в одночасному обслуговуванні ряду приміщень, в яких є потреба в досить комфортному температурному режимі.
  • Функцією вентиляції, що полягає в можливості додаткового використання вуличного повітря.
  • Розмаїтістю дизайнерських рішень. Можливі невеликі виходи повітропроводів легко і вдало закриваються декоративними решітками або дифузорами.

Є і негативні моменти, яких хоч і трохи, але все ж вони є і полягають в:

  • Відсутності можливостей для обігріву приміщень, коли на вулиці спостерігаються глибокі мінусові температури. На кондиціонер в якості обігрівача при температурному рівні нижче -15 градусів розраховувати не доводиться.
  • Неможливість регулювання температури окремо для кожного приміщення.
  • Необхідністю ґрунтовної теплової ізоляції для повітропроводів.
  • Складнощах монтажу і потреби в професійних розрахунках систем кондиціювання даного типу, який, нагадуємо, наші інженери виконають професійно, швидко і якісно. Самостійно розрахунки правильно не виконати.

Канальне кондиціювання: відмітні нюанси

Канальне кондиціювання в процесі проектування для приміщень великих розмірів вимагає ставлення, як до цілісних комплексних систем. Це дозволить зменшувати витрати, які виникають безпосередньо на охолодження, і забезпечувати більш цивілізоване управління.

Приклад канального кондиціонування в квартирі

Зрозуміло й те, що ціна канальної системи кондиціювання перевищує вартість звичайного кліматичного обладнання. Варто визнати, що вкладені гроші окупаються затишком, комфортом і оптимальним температурним режимом. Крім цього, при використанні канальних систем не створюються протяги, що також особливо важливо, оскільки дозволяє уникати захворювань персоналу і втрат дорогоцінного робочого часу.

Наявність негативних моментів такого обладнання при професійному монтажі вдається уникати, якщо спочатку використовується високоякісна техніка. Один зовнішній блок може ефективно працювати з декількома блоками, що встановлюються всередині. Це дасть ще й прекрасну можливість для здійснення роздільного регулювання температурних режимів в різних приміщеннях, забезпечуючи при цьому охолодження набагато більш високої якості. Якщо вам необхідна установка кондиціонера, то замовити її можна за посиланням.