Меню

Що таке касетний кондиціонерЩо таке касетний кондиціонер

Переймаючись питанням: «Що таке касетний кондиціонер?», треба відразу засвоїти те, що вони ефективні для використання в просторих приміщеннях, які відрізняються високими стелями. Якщо є малогабаритна квартира, їх краще не використовувати.

Такий розклад складається з тієї причини, що кондиціонери такого типу кріпляться на стелях і прикриваються підвісними стелями. При цьому значно зменшується обсяг приміщень.

Вибір касетного кондиціонера у нас не становить труднощів, оскільки поруч з кожним покупцем завжди знаходиться досвідчений фахівець, який надасть всебічну допомогу. До того ж пропонується широкий вибір кліматичної техніки, що також спрощує придбання оптимального кондиціонера.

Касетний кондиціонер принцип роботи якого гарантує комфорт

Касетний кондиціонер що це за кліматичний агрегат, який користується попитом, оскільки є джерелом відмінного мікроклімату в приміщеннях. До складу входить пара блоків:

  • Зовнішній розташовують ззовні на стінах, балконах, дахах.
  • Внутрішній кріплять в просторі, наявному за підвісними стелями.

Принцип роботи касетного кондиціонера

Принцип роботи касетного кондиціонера-1

Кондиціонери цього типу відрізняються широким діапазоном продуктивності - 2-15,5 кВт. Вони є найбільш ефективними і доступними (ціна касетного кондиціонера демократична) для споживачів серед пропонованих на сучасному ринку, наприклад, таких, як кондиціонери наступних типів:

  • Підлогові.
  • Віконні.
  • Інверторні.
  • Мобільні.
  • Колонні.
  • Підлогово-стельові.

Монтаж касетного кондиціонера вимагає дотримання деяких обов'язкових умов. Межстельовий простір повинен бути не менше 250-400 мм. Висота стель може бути і стандартною, і високою до 3,8 м. Він вписується в інтер'єрне оформлення. Людина бачить лише сучасну декоративну панель, що поєднується з самою стелею і прикрашає її.

Відрізняє касетний кондиціонер принцип роботи, при якому є можливість подавати нагріті або охолоджені потоки повітря відразу в декількох напрямках - від одного до чотирьох. Цей агрегат є найкращим варіантом, якщо разом з кондиціонуванням є необхідність і вентиляції великих приміщень.

Як вибрати касетний кондиціонер - питання важливеЩо входить в комплектацію касетного кондиціонера

Коли користувач бажає отримати відомості щодо того, як вибрати касетний кондиціонер, він повинен, перш за все, виходити з обсягу приміщення, для якого купується агрегат. Для невеликих приміщень з низькими стелями не потрібно і затівати їх покупку. Ефекту бажаного не буде, будуть лише проблеми.

З розташуванням комунікацій морочитися не доведеться, оскільки всі вони, включаючи блоки з'єднання і електропроводку, будуть приховані від погляду. Чи не буде потрібно і штрабління стін.

Важливо також мати на увазі, що касетні агрегати розподіл повітря здійснюють за унікальним способом. У приміщення із кондиціонерами повітря подається через спеціальні жалюзі, направляючі потоки повітря по стелі, чим створюється прилипання холодних потоків стель і їх всьому приміщенню. Потім відбувається його рівномірний опускання і змішування з більш теплими повітряними потоками.

Корисним буде для покупців кваліфіковану пораду фахівця, який буде виходити з умов конкретного місця майбутньої експлуатації кліматичного обладнання. Це забезпечить отримання максимального ефекту і створення необхідного мікроклімату, до якого завжди прагне людина. Також за посиланням ви можете замовити встановлення кондиціонерів у Львові від професіоналів.