Меню

Бюджетний інверторний кондиціонерКращі інверторні кондиціонери на вітчизняному ринку

Уособленням будь-якого комфортного будинку є затишок, а тому і погода в ньому - головна перевага. Налагодити мікроклімат в квартирі або будинку дозволяють різні моделі інверторних кондиціонерів, вибір яких досить непроста справа. У ньому обійтися без мудрої поради справжнього професіонала практично неможливо.

В даний час існує широка різноманітність всіляких рейтингів, які об'єднують кращі інверторні кондиціонери та інші кліматичні агрегати. Вони дозволяють співвітчизникам ставати власниками саме тих моделей, які в кожному конкретному випадку зможуть наповнити приміщення приємною прохолодою або теплом.

Ми торкнемося того кліматичного обладнання, яке пропонуємо своїм численним клієнтам. Можна вибрати кондиціонери, що відрізняються призначенням для самих різних площ, простим управлінням і гармонійною відповідністю будь-якій обстановці. Таким чином,

Ми рекомендуємо:

  • У дешевому сегменті обладнання - компанію Leberg (Леберг).
  • У середній серії - Neoclima (Неокліма), Toshiba (Тошиба), Cooper & Hunter (Купер енд Хантер).
  • У преміум-серії - Mitsubishi Electric (Мітсубіші Електрик) і Daikin (Дайкін).

Бюджетний інверторний кондиціонер від компанії Leberg (Леберг)

Лого компанії ЛебергБудь-яка людина прагнути купувати товар, який мав би широкі експлуатаційні можливості, високу ефективність і демократичну вартість. Найдешевший побутовий кондиціонер, пропонований нами, виробляється компанією Leberg з Норвегії - ціна 433.00 USD.

Бренд почав свою виробничу ходу до вершин ринку в 1963 році. Спочатку його продукцією були вентиляційні системи і надійне просте котлове обладнання, яке працює на твердому паливі. Чверть століття тому порадувала споживачів побутовими кондиціонерами, які знайшли своїх шанувальників, оскільки відрізнялися не тільки якістю, але і демократичною вартістю.

Потім компанія стала виробляти і промислові кондиціонери. Є в асортименті її продукції і інверторні агрегати кондиціювання. Вартість інверторного кондиціонера від цього виробника максимально відповідає якісним і експлуатаційними показникам, що робить його затребуваним на вітчизняному ринку.

Neoclima, Toshiba, Cooper&Hunter - золота середина нашого ринку

Лого компанії НеоклімаНедорогий інверторний кондиціонер з середньої серії, який доступний для придбання у нас, може бути виготовлений, наприклад, компанією Neoclima. Торгова марка відома з 1977 року. Основний напрямок діяльності фірми з Греції полягає в виробництві повітряних завіс і кліматичних агрегатів.

Філософією своєї діяльності компанія вважає розробку високотехнологічних продуктів, які за характеристиками і якісними показниками перевершують аналоги, які вже існують.

Неокліма виробляє свою кліматичну продукцію на сучасних виробничих майданчиках в самих різних країнах Азії і Європи, серед яких і Україна. Її використання - приватні будинки, квартири, великі офіси, готелі, промислові та торгово-розважальні об'єкти. Ціна недорогого інверторного кондиціонера від Неокліми - 510.00 USD.

Лого компанії ТошибаБренд Тошиба відомий ще з 1875 року, щоправда, спочатку фірма виробляла телеграфне обладнання, різні електричні машини. Її засновник  відкрив ще одну компанію, що виробляла електролампи розжарювання. Обидві фірми злилися в одну.

Офіційно її стали називати Toshiba сорок років тому. Займається розробками в сфері кондиціювання давно і активно. У 1930 році, наприклад, був розроблений перший японський герметичний компресор, призначений для використання в холодильному обладнанні.

Сьогодні вона визнана однією і найбільших світових компаній. Саме цьому виробникові належить пальма першості у випуску в 1981 році першою спліт-системи, що плавно встановлює і коректує холодо- і теплопродуктивність. Вона отримала назву інвертор, який до кінця минулого століття став лідером на сучасному ринку. Сьогодні є можливість придбати і бюджетний інверторний кондиціонер - 612 USD , і пристрій преміум-класу, даного виробника.

Лого компанії Сooper-hunterУстаткування для кондиціювання пропонується і під брендом Cooper & Hunter, який належить американській International Corporation. Компанія була створена злиттям двох фірм. Займалася багатьма успішними проектами, а з 2003-го року акцент робить на системи локального клімату.

Cooper & Hunter вже зайняла свої місця в десятці провідних світових виробників і в рейтингу FAB-50 Forbes, яким охоплені компанії Азіатсько-Тихоокеанського регіону. Це досягнуто високою якістю продукції. Фірма в даний час - це три сотні власних лабораторій і понад три тисячі патентів. Ціна бюджетного інверторного кондиціонера даного бренду становить - 520 USD.

Mitsubishi Electric і Daikin – лідери на даний момент в сфері інверторних кондиціонерів.

Лого компанії ДайкінВ асортименті пропонованого нами кліматичного обладнання є і кондиціонери преміум-серії. Наприклад, виробництва всесвітнього лідера у виробництві побутових, напівпромислових і промислових агрегатів для кондиціювання - компанії Daikin.

Вона є активним учасником ринку нашої країни, а також різних країн Європи, Азії та Північної Америки. Її виробничі підрозділи розташовані в 11 країнах. Компанія є власником півтори тисячі власних патентів.

Лого компанії Мітсубісі ЕлектрікЯпонський виробник Mitsubishi Electric зовсім скоро відзначить столітній ювілей свого існування. У нього в Європі є вже дев'ять європейських філій. Висока якість продукції забезпечується використанням для випробувань важких кліматичних умов.

Необхідно відзначити, що її кліматичне обладнання відмінно підходить для природних умов, існуючих в Україні. Воно відмінно функціонує при зовнішніх температурах в діапазоні від -15 до +40 градусів.

Кондиціонери від Мітсубіші Електрик - це практично повна безшумність роботи, легкість в управлінні, високий рівень автоматизації і мінімальні енергетичні витрати.

Найекономічніший інверторний кондиціонер

Створення температурного мікроклімату при мінімальному енергоспоживанні - це дуже зручно і вигідно. Найекономічніший інверторний кондиціонер ми можемо запропонувати своїм клієнтам, оскільки в асортименті у нас є великий вибір різної цінової категорії.

Виробники, продукцією яких ми в даний час торгуємо, є визнаними брендами на ринках багатьох країн. Зв'язавшись з нами, будь-який покупець отримує повну інформацію про моделі, які його цікавлять, зокрема, технічні характеристики та переваги. Ми компанія Teplosoft допоможемо зробити правильний вибір, допоможемо і з реалізацією проекту в повній відповідності з нормативними вимогами. Установка кондиціонера Львів виконується якісно фахівцями з багаторічним досвідом роботи.