Меню

Кондиціонер в інтер'єрі будинкуВартість кондиціонера для будинку

Ажіотаж в офісах компаній, які продають кліматичне обладнання, починається зазвичай відразу після початку жарких днів. Тут з'являються представники фірм, щоб придбати кондиціонер для офісу. Є й приватні покупці, які купують пристрої для побутових потреб. Їх цікавить, скільки коштує кондиціонер для будинку. Дати уявлення про цінову політику продавців - завдання даного матеріалу.

Мінімізувати вартість будь-якими шляхами не варто, оскільки необхідний деякий запас потужності, що дозволяє забезпечувати ефективність придбаного обладнання. Та й працювати буде правильно підібраний кондиціонер надійніше.

Типи кондиціонерів, пропонованих нами

У нашій торговій точці можна без проблем придбати спліт-системи і мультиспліт-системи, канальні або мобільні пристрої від кращих компаній зі світовим ім'ям. Даючи коротку інформацію про характеристики перерахованих видів, ми допомагаємо покупцям придбати кондиціонер для будинку ціни якого будуть зваженими і демократичними.Зовнішні блоки на вулиці будинку

Спліт-системи - кліматичні пристрої мають два блоки. Модулі, що встановлюються всередині кімнат, модулі, що розміщуються на зовнішніх стінах, з'єднуються електрокабелями і трубками з міді для циркуляції фреону. Відрізняються високою точністю установки температурних рівнів, точність до 1-го градуса. Її компресор, який видає особливо багато шуму, винесений назовні, а тому всередині приміщень тихо. Для управління використовується таймер, автоматично включає і вимикає кондиціонер. Регулюванню піддається також напрямок повітряних потоків.

Вартість кондиціонера для будинку - спліт-система від 200$ в залежності від кількості кондиціонерів для будинку. 

Мультиспліт-системи - одна з типів спліт-систем. До зовнішнього модулю одночасно підключаються кілька внутрішніх. Зазвичай використовується 2-5 модулів, які бувають різними за типом і по потужності. Цим конструктивним рішенням досягається економія місця на стінах зовні. Вони практично не псують вигляд будівель. Оптимальним є їх використання в тих умовах, коли розміщувати відразу кілька блоків зовні будинків немає можливості.

Вартість кондиціонера для будинку - мультиспліт-система від 800$, в залежності від кількості внутрішніх блоків і потужності зовнішнього блоку.

Мобільні кондиціонери - схожі на невелику тумбочку з коліщатками. Для них не потрібен спецмонтаж. Необхідний повітропровід, який є шлангом (діаметр - близько 15 см, довжина - 1-2 м), який застосовується для виведення гарячого повітря на вулицю, для чого підходять кватирки або отвори в стінах. Вигоди від використання мобільних пристроїв: вони без проблем пересуваються по кімнатах в місця, де виникає потреба в кондиціюванні і досягненні оптимального мікроклімату.

Вартість кондиціонера для будинку - мобільні кондиціонери від 250$.

Мобільний кондюк для будинку

Канальні кондиціонери - встановлюються за стелями підвісного або підшовного типу, що приховує внутрішні блоки повністю. Повітря після охолодження розподіляється по теплоізоляційних повітропровідних трасах. Його конструкція передбачає можливість охолодження відразу декількох приміщень, наприклад, 4-5-кімнатної квартири. Їх принциповою відмінністю є подача повітря в тих обсягах, яких вистачає, щоб повноцінно вентилювати приміщення. Головне - кондиціонер для будинку купити правильно.

Вартість кондиціонера для будинку - канальний кондиціонери від 1000$ в залежності від складнощів планування, цей тип використовується дуже рідко.

Наша демократична цінова політика

Популярність нашого магазину закономірна. Ми завжди виходить з розумного ціноутворення на пропоновані кліматичні агрегати. За доступними цінами виконується і монтаж кондиціонерів для будинку.

Ми завжди поруч з покупцем, допомагаючи йому робити правильні кроки в питаннях придбання оптимальних варіантів кондиціонера для використання в конкретних умовах експлуатації.