Меню

Дизайнерський інверторний кондиціонерЧи варто купувати інверторний кондиціонер?

Активне просування на вітчизняному ринку інверторної кліматичної техніки мимоволі викликає у споживачів питання, чи варто брати інверторний кондиціонер? Відповідь в цьому випадку - однозначна: брати. Залишається тільки дати уявлення про те, чим краще інверторний кондиціонер. Це ми зараз і зробимо.

Чим кращий побутовий кондиціонер від звичайного?

Робота звичайної спліт-системи, в якій не використовується інвертор, при функціонуванні на охолодження побудована певним порядком. Піднімається температури вище встановленої межі, відбувається включення компресора. Він доводить температурний режим до необхідного рівня і знову відключається. Такі процеси повторюються періодично.

Ось тут і варто звернути увагу на те, чим кращий інверторний кондиціонер. Тим, що всі періодичні включення і виключення в ньому виключені. Він функціонує безперервно, завдяки плавності в регулюванні потужності, яка забезпечується змінами оборотів двигуна. Такий агрегат швидко забезпечує вихід на встановлені параметри.

Чи варто купувати інверторний кондиціонер? На користь позитивної відповіді говорить той факт, що споживання електроенергії при такій роботі знижується на 30-40 відсотків. Хоча ціна інверторного кондиціонера і вище, ніж у не інверторного кондиціонера, вся майбутня експлуатація дозволяє швидко окупити її різницю.

Різниця між інверторним і не інверторним кондиціонером

Чи потрібен інверторний кондиціонер?

Так чим кращий інверторний кондиціонер від звичайного? Оперативне встановлення необхідних користувачеві температур і їх максимальна підтримку на постійних рівнях. Це особливо зручно в приміщеннях, де живуть діти, оскільки виключаються протяги.

Чи не буде такий кондиціонер головним болем через високу шумность при функціонуванні. Працює тихо, а окремі моделі шумлять не більше, ніж листя на вулиці.

Інвертори є складними пристроями. Так чи потрібен інверторний кондиціонер, якщо можуть бути труднощі з управлінням? А їх не буде, оскільки цим займається сучасна система управління, яка гарантує безпроблемне функціонування в автоматичному режимі.

Установка інверторного кондиціонера, яка професійно забезпечується справжніми професіоналами, гарантує тривалі терміни експлуатації навіть при великій тривалості щоденної роботи. Коротше всі факти говорять про те, що зростаюча популярність інверторного обладнання в Європі, в світі і у нас, в країні, виправдана, а тому робіть вибір на користь придбання такого кліматичного обладнання, щоб мати у себе затишний мікроклімат, який приносить самі задоволення і радість.

Інверторний кондиціонер ефективне джерело опалення

Зазначимо, що вентиляція у Львові та системи кондиціювання повинні встановлюватись лише професіоналами. Для цього зверніться за посиланням до фахівців нашого магазину.